Onze diensten

 

Is uw tuin toe aan een nieuwe aanleg of onderhoud?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Met onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers is niks ons te gek.

Wij beschikken over de juiste machines, zodat alles op een juiste manier verloopt.

Tuinonderhoud

Laat uw tuin aanleggen en/of onderhouden door onze ervaren medewerkers. Voor uw droomtuin kunt u terecht bij Twente Hoveniers! Van ontwerpen, beplanting, bestrating of verzorging van uw tuin! U kunt altijd bij Twente Hoveniers terecht. 

Boomverzorging & Snoeien

Zorgen de bomen in uw tuin voor teveel schaduw? Of vallen er constant bladeren en takken uit uw boom? Schakel dan een van de specialisten van Twente Hoveniers in op het gebied van boomverzorging! Of het nu gaat om het snoeien van de takken, om het frezen van de stam of om het kappen van de volledige boom. Wij gaan veilig te werk en zorgen voor een vakkundige uitvoering.

Sierbestrating

Hoe vaak hoort u wel niet: ‘We moeten dit jaar echt iets aan de tuin doen.’ Maar wat is dan iets? Twente Hoveniers levert goedkope sierbestrating. Daarnaast hebben wij een snelle levering en een ruim assortiment waaruit u kan kiezen.

Schuttingen & Tuinschermen

Twente Hoveniers levert en plaatst schuttingen & tuinschermen tegen een zeer scherpe prijs.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en doen alleen aan goede kwaliteit.

Terrasaanleg & Ontwerp

Van Terrasaanleg tot ontwerp, bij Twente Hoveniers bent u aan het juiste adres voor een prachtige toevoeging aan uw tuin!

Tuinverlichting & Buitenverlichting

Tuinverlichting is een belangrijk onderdeel van de tuin. “Twente Hoveniers” uit Overijssel zorgt voor professionele aanleg.

Als wij klaar zijn is uw tuin schitterend verlicht tijdens de warme zomeravonden en meer beveiligd in de wintermaanden! Voor onze diensten hanteren wij altijd scherpe prijzen!

Graszoden & Onderhoud

Het gras bij de buren is niet langer groener! Laat uw graszoden vakkundig leggen.
Liever het onderhoud aan ons uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen.

Onderhoud & Contracten

Wilt u de tuin laten onderhouden door Twente Hoveniers? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract naar wens af te sluiten.